طراحی سایت بر روی یک فریم ورک MVC مزایای زیادی دارد. همانطور که می دانید فریم ورکهای MVC به دلیل استفاده از کلاسها(OOP) دارای performance بسیار خوبی هستند. همانطور که می دانید تا یک کلاس new نشود در رم نمی نشیند و این باعث صرفه جویی بسیار زیادی در رم سرور می شود. یکی از محبوبترین و هوشمند ترین فریم ورکهای MVC فریم ورک لاراول می باشد که به دلیل داشتن blade template شما هر کتابخانه ای که برای هر صفحه مورد نیاز است، اضافه می کنید. برخی از مزایای طراحی سایت با لاراول را در زیر مشاهده می کنید:
شما با طراحی سایت در لاراول می توانید منطق کسب و کار خود را به قسمتهای مختلف تقسیم کنید و از آن یک نتیجه واحد بگیرید. این فریم ورک ماژولار است یعنی شما می توانید ماژولها را در قسمتهای مختلف و حتی پروژه های مختلف استفاده کنید.
احراز هویت یکی از مهمترین بخشهای برنامه های وب است و توسعه دهندگان زمان زیادی برای نوشتن آن صرف می کنند. فریم ورک لاراول سیستم احراز هویت را داخل خود دارد و شما با نوشتن یک خط دستور، می توانید آنرا به پروژه خود اضافه کنید. همچنین امکان بومی سازی آن وجود دارد.
با این فریم ورک شما انعطاف پذیری زیادی در برنامه نویسی دارید و می توانید پروژه های کوچک تا پروژه های بزرگ را به راحتی با آن طراحی و برنامه نویسی کنید.
caching بسیار به سرعت و performance وب اپلیکشنها و وب سایتها کمک می کند و باعث بازیابی سریع اطلاعات می شود. این کار باعث کاهش ارتباط با دیتابیس می شود و یک تکنیک برای پاسخگویی سریع می باشد. فریم ورک لاراول دارای caching قوی درون خود می باشد که می توانید با چند خط دستور آنرا فعال کنید.
لاراول دارای IoC-Inversion of control می باشد که به شما کمک می کند به راحتی در کلاسهای خود هرگونه وابستگی را تعریف کنید. IoC container یکی از ویژگیهای مهم لاراول در دنیای برنامه نویسی است.
در طراحی سایت با لاراول شما براحتی می توانید مسیریابی کنید و با انعطاف پذیری خوبی روی URL های خود کنترل داشته باشید و آنها مطابق با SEO طراحی کنید.
در طراحی سایت با لاراول براحتی می توانید درخواستهای HTTP GET, HTTP POST را از هم جدا کنید و یا از هردوی آنها با هم استفاده کنید.
در طراحی سایت با لاراول شما براحتی می توانید پروژه خود را تست و دیباگ کنید. یک فایل به نام phpunix.xml در فریم ورک لاراول وجود دارد که شما می توانید تنظیمات debug را در آن انجام دهید.
فریم ورک لاراول داخل خود یک سیستم صفحه بندی عالی دارد که بعد زیاد شدن رکوردهای دیتابیس بسیار به شما کمک می کند.
blade template در لاراول بسیار به طراحی frontend وب سایت شما کمک می کند و به شما اجازه میدهد قالبهای متفاوتی با کتابخانه های متفاوت در وب اپلیکشن خود استفاده کنید.
در طراحی سایت با لاراول Query Builder بسیار به کار با دیتابیس به شما کمک می کند و نوشتن Query را بسیار راحت کرده است.
در فریم ورک لاراول شما می توانید به چندین شکل فایل ذخیره کنید. می توانید فایلها بصورت local,Cloud,FTP و ... ذخیره سازی کنید.